Въпроси? Обади се на: +359 876 768 914 пон-пет | 09:00 - 18:00

Оризово олио 100 мл, Флори, на едро

Оризово олио 100 мл, Флори, на едро, Flory

В наличност

Период за връщане14 дни
Време за подготовка на поръчката1-2 дни
Марка/бранд на продуктаFlory
Държава, от която се изпраща
Flag ROРумъния
Държави, до които се изпращаFlag BGFlag DEFlag DKFlag EEFlag LTFlag PLFlag ROFlag HUFlag SE

Мин. количество: 3

≈10.32 € ≈20.19 лв.

53.97 RON

Цена с ДДС ≈12.49 € ≈24.43 лв.

65.30 RON

Възползвай се от сигурно плащане с методите за плащане на Supreva.com.

Описание

Оризовото масло има интересен състав, който съчетава фитостероли, оризанол и ферулинова киселина, това е масло с антиоксидантно, против стареене, успокояващо и регенериращо кожата действие, ценено и заради сухата си текстура. Лесно се абсорбира в кожата. Метод на производство: чрез пресоване от обвивката на прясно оризово зърно, последвано от екстракция и рафиниране за депарафинизация, дезодориране. Органолептични свойства: бистра маслена течност, жълтеникав цвят, фин специфичен мирис. Върху кожата: бързо попиване, усещане за сухота. Състав (INCI): масло от трици oryza sativa. Свойства на оризовото масло: - изключителен антиоксидант (токоферол, токотриенол, оризанол); - забавя появата на признаци на стареене на кожата, леко намалява старческите петна (ферулова киселина); - против стареене; - циркулатор, активира микроциркулацията; - преструктуриране; - предпазва от агресиите на околната среда (замърсяване, UV лъчи); - против стареене, антирадикален; - добър пенетрант, не оставят мазно усещане върху кожата. Приложения, препоръки:- подходящ за всеки тип кожа;- зряла кожа;- девитализирана кожа, състарена; - задушена, матова кожа; - кожа, засегната от зачервяване, купроза; - раздразнена кожа; - околоочен контур; - тъмни кръгове, подпухнали очи. Начин на употреба в козметиката: - може да се използва като такъв върху кожата; - смесени с растителни масла, етерични масла или различни екстракти в зависимост от нуждите на кожата; - за формулиране на леки кремове и серуми за околоочния контур; - като съставка в кремове против стареене; - като съставка в дневни и нощни кремове за зряла кожа; - като съставка в емулсии, кремове и млека за тяло; - като съставка в кремове за раздразнена, чувствителна кожа; - за формулиране на антикоперозни кремове. Начин на съхранение: на сухо и прохладно място, далеч от пряка светлина. Данни за безопасност, предпазни мерки при употреба: козметична употреба / външна употреба. Страна на произход: Индия. Продуктът на едро се предлага на B2B пазара Supreva Market For Business на цени на едро директно от вносителя и дистрибутора.

Отзиви (0)

    Искам да получавам повече информация, за да разширя бизнеса си!

    Последвай ни

    Facebook
    Supreva Market For Business

    Международна онлайн B2B платформата, която свързва собствениците на малък и среден бизнес, позволявайки им да продават и купуват на едро от едно място. Международна B2B платформа за онлайн продажби и покупки на едро от едно място

    Супрева онлайн ЕООД
    BG206887575
    гр. Бургас, ул. Конт Андрованти 2А, ет. 2

    Създаване на акаунт

    ПоръчкиЛюбимиСписък за сравнение

    2021 - 2026 Супрева онлайн ЕООД